Premier League 8. runde

Premier League 8. runde spiltips

Betting tips: Meget sandsynligt kombinationsspil kan give dig en enorm høj gevinst i denne 8. runde

Vi er nået til 8. runde af Premier League sæsonen og der er igen rigtig flotte odds at hente hos de danske sportsbetting sider. Vi har i denne uge valgt at fokusere på 3 kampe, som kombinationsspil, og som vi mener kan give en rigtig flot gevinst. Vi har haft øje på alle de forskellige danske odds sider, for at finde de bedste odds til dig. Du kan her på siden finde din danske bookmaker og vinde! Vi anbefaler i dette spiltip 777 sport. Hos 777 sport får du en 100 % betting bonus på op til 1000 kr.
Lad os nu se på de 3 kampe, som vi har valgt:

Chelsea – Leicester: Begge hold får bolden ind over stregen

Det første bet af 3 omhandler sidste års og forrige års vindere af Premier League. Det omhandler nemlig Chelsea og Leicester. Begge hold er gode til at score mål, men begge hold er samtidig også gode til at lukke mål ind. Chelsea ligger på en 7. plads i tabellen, som er 5 pladser bedre end Leicester. Ligeledes har Chelsea også en bedre målscorer end Leicester, som henholdsvis hedder 12-9 i Chelsea og 8-11 i Leicester. Som man kan se er begge hold altså gode til selv at score mål, men lukker også en del mål ind. Derfor tror vi, at begge hold får scoret i denne kamp. 777 sport giver på stående fod 1.66 på dette spil.

Arsenal – Swansea – Arsenal holder buret rent

Det andet bet af 3 omhandler sidste års sæson nummer to og sidste års sæson nummer 12. Det er selvfølgelig Arsenal og Swansea vi taler om. Arsenal er storfavoritter til denne kamp og bør også slå Swansea uden det store besvær. Arsenal har fået en rigtig positiv start på denne sæson og ligger nummer 3 i ligaen, mens Swansea derimod har fået en rigtig dårlig start og ligger nummer 17, tæt på nedrykning og tæt på en trænerfyring. Arsenal har tidligere haft store problemer med at forsvare sig ordentligt og dette har faktisk været et kæmpe problem for dem. Det ser dog ud til, at dette er ved at vende. Efter tilkomsten af Shkodran Mustafi ser Arsenals forsvar langt mere sikker og stabilt ud. Arsenal målscorer ser også rigtig fin ud med 16 mål scoret og kun 7 mål lukket ind. Derfor tror vi på, at Arsenal holder buret rent i denne kamp og hos 777 sport giver dette pengene 1.95 gange igen.

Stoke – Sunderland – Deler i porten

Det tredje og sidste bet omhandler dette års sidste og næstsidste beliggende hold i tabellen, nemlig Stoke og Sunderland. Begge hold har startet denne sæson helt og aldeles elendigt ud og har kun hentet henholdsvis 3 og 2 point i de første 7 kampe. To hold, som pt. spiller lige dårligt, vurderer vi til også til at dele i porten. Dette spil får du til odds 3.40 på 777 sport.

Det samlede kombinationsspil

Vores betting tips er, at man spiller disse 3 spiltips som en samlet kombination. Det giver nemlig et rigtig flot odds på hele 11.06.
Så skynd dig ind på 777 sport i dag og lav kombinationsspillet. Gør det eventuelt i forbindelse med, at du opretter en konto og få din betting bonus og brug den på dette fantastiske spil.