Iron Man 2

Iron Man 2

Spillets navn siger næsten det hele. Denne slotmaskine er baseret på filmen Iron Man 2 og er mindst ligeså underholdene, som det første slotspil, Iron man. I Iron Man 2, kender hele verden til Iron mans identitet, som er den stenrige opfinder Tony Stark. Han er under pres fra regeringen, som ønsker at han skal dele sin teknologiske viden med militæret, hvilket han er stor modstander af. Sammen med Pepper og James Rhodes, skal han forsøge at skabe nye alliancer og gå op imod hans magtfulde fjender.

Indstillinger

Iron Man 2 har 5 roterende hjul, 50 gevinstlinjer og flere forskellige indstillinger du kan justere på.
Du kan justere på møntværdien, hvilket er den værdi en mønt har i reelle penge. Der er 22 forskellige møntværdier du kan vælge imellem. Du kan også ændre på indsatsniveauet, som er antallet af mønter du satser pr. gevinstlinje, pr. spin. Her kan du vælge at satse fra 1 til 10 mønter pr. spin. Spillet er derfor ret fleksibelt, når det kommer til hvor meget du ønsker at satse.

Symboler

I spillet møder du en masse kendte ansigter og robotter. Du møder selvfølgelig Tony Stark (og Iron Man), Natalia Romanoff og Ivan Vanko. Derudover støder du også på de skræmmende Hammer droner, wilds og scatters.

Tony Stark er naturligvis det symbol, som giver den bedste gevinst, bortset fra spillets wild og Jackpotten. Rammer du 5 symboler, med ham på, vinder du 1.000 mønter. Det specielle ved dette spil er blandt andet at symbolerne med robotterne på, fylder 2 felter. Og den bedste gevinst du kan få ved at ramme 5 ens robotter, er 100 mønter.

Spillets scatter er filmens logo, hvor der står Iron Man 2 på. Rammer du 3 eller flere af disse symboler, får du 10 Gratis Spins og en stigende multiplikator. Under Gratis Spins, vil der også være et ekstra wild, som kan hjælpe dig med at få flere vinderkombinationer og dermed flere gevinster. Du kan ikke vinde flere Gratis Spins, når du spiller dine Gratis Spins.

Medaljonen med ørnen på, er spillets wild og det kan erstatte alle symboler, på nær scatteren. Wilds er derfor din ven og kan hjælpe dig med at ramme en masse vinderkombinationer. Wilds i sig selv kan også give gode gevinster; rammer du 5 wild-symboler får du en Jackpot på 3.000 mønter og 4 giver 1.000 mønter. Du får også gevinster når du rammer 2 og 3 wild-symboler.

Den progressive Jackpot

Alle Marvel-slotspil er tilknyttet de samme progressive Jackpots og det er Iron Man 2 også. De 4 Jackpots hedder: Power, Extra Power, Super Power og Ultimate Power. Du aktiverer disse 4 progressive Jackpots helt tilfældigt, uanset indsatsstørrelse. Jo mere du satser, jo større er din chance dog for at aktivere dem. Hvis du er så heldig at aktivere dem, er du garanteret en gevinst. I Jackpotspillet bliver du præsenteret for 20 felter. Bag disse felter gemmer der sig symboler, for de 4 Jackpots. Du skal klikke på felterne for at afsløre symbolerne og det Jackpot-symbol du finder 3 gange, er den Jackpot du vinder. Der er meget stor forskel i gevinsterne, på de 4 puljer og den der giver bedst er naturligvis Ultimate Power. Idet alle Marvel-slots er koblet op på samme Jackpot, betyder at den kan nå uanede højder. Det betyder også at konkurrencen om dem er større end ellers, da du kan vinde uanset hvilken Marvel-slot du spiller på; X-men, Avengers eller Iron Man 2.

Visuelle features

Iron Man 2 er en slotmaskine, som er udviklet af Playtech. Spillets grafik er rigtig flot og symbolerne og figurerne, er som taget ud af filmen. Iron Man 2 er spækket med små og sjove detaljer og der er virkelig kælet for dem. Lydene især, er også med til at gøre spillet ekstra spændende, idet hvis man er ved at ramme en vinderkombination, stiger lydende og man ender helt ude på stolekanten. Det er også super underholdende at både figurerne og symbolerne bliver aktive, når de er en del af en vinderkombination.

Der er ikke en finger at sætte på grafikken, det hele er så gennemført og spillet er bare rigtig indbydende.

Konklusion

Slotmaskine er baseret på filmen og Marvels anden fortælling om Iron Man og den er mindst ligeså underholdene som 1’eren.

Spillet har flere forskellige indstillinger du kan justere på og det er derfor op til dig, hvor meget du ønsker at satse. Du kan justere på både møntværdien og indsatsniveauet.

Når du spiller, vil du løbe ind i flere kendte ansigter, som Tony Stark (og Iron Man), Natalia Romanoff og Ivan Vanko. Derudover løber du også på de skræmmende Hammer droner, wilds og scatters.

Symbolerne med Tony Stark på, giver den bedste gevinst. Rammer du 5 Tony Stark-symboler, vinder du 1.000 mønter.

Spillets scatter er filmens logo og rammer du 3 eller flere scatters, får du 10 Gratis Spins og en stigende multiplikator. Når du spiller dine Gratis Spins, er der et ekstra wild, som kan hjælpe dig med at få flere vinderkombinationer.

Medaljonen med ørnen på, er spillets wild og det kan erstatte alle symboler, dog ikke scatteren. Rammer du 5 wild-symboler vinder du en Jackpot på 3.000 mønter og med 4 symboler får du 1.000 mønter.

Iron Man 2 er tilnkyttet en progressiv Jackpot, som er fælles for alle Marvel-slots. Jackpotten er delt op i 4 og de indeholder meget forskellige beløb. Jackpotten bliver aktiveret tilfældigt, dog forøges dine chancer i takt med størrelsen på din indsats. Får du aktiveret Jackpotten er du garanteret en gevinst.

Iron Man 2 er udviklet af Playtech og grafikken er meget imponerende. Alle symboler og figurer, er som taget ud af filmen. En del af den gode spiloplevelse er også at både figurerne og symbolerne bliver aktive, når de er en del af en vinderkombination.

Slotspillet kan anbefales til dig, der kan lide filmene om Tony Stark og muligheden for at vinde en progressiv Jackpot!

Du kan blandt andet spille Iron Man 2 på Unibet.dk, hvor du får kr. 2.000,- i velkomstbonus og 25 Gratis Spins.